Wereldspeler in connectivity

TE Connectivity heeft een productassortiment van duizenden producten en zo’n 80.000 medewerkers wereldwijd. Daarmee is de organisatie een wereldspeler in ontwerp en productie van connectiviteit en sensortechnieken voor diverse industrieën. TE Connectivity heeft klanten in 140 landen.

Sneller innoveren…

Technologie zit in een stroomversnelling. Globalisering en internet maken het mogelijk voor organisaties om zich te groeperen en in gebundelde vorm hun toekomst te borgen. Deze wereldspelers hebben een prominente marktpositie en innoveren in hoog tempo om concurrenten voor te blijven. Engineers werken zo wereldwijd samen aan de volgende generatie in technologie.

… beter communiceren

TE Connectivity heeft een locatie in ’s-Hertogenbosch. Sinds 1999 ontwikkelen en produceren we voor deze vestiging allerhande soorten communicatiemiddelen. Samen met engineers, directeuren van afdelingen, marcom in de Verenigde Staten van Amerika en Duitsland werken we aan de communicatie om de vele innovaties onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Van beurspresentaties tot VR applicaties, van animatie tot campagnes en interieuroplossing tot signing.

INTERIEUR CONCEPT

DISCIPLINES

Tomas Concept + Creation werktinmiddels enkele decenia voor TE Connectivity. Sinds jaren wordt er op alle niveau’s binnen de wereldwijde organisatie ondersteuning geboden aan marketing en communciatie projecten. Onderstaand omschrijvingen van enkele disciplines waar TE Connectitvity Tomas voor weet te vinden.

Technologische ontwikkelingen worden door TE Connectivity specifiek en afgestemd op de doelgroep ontwikkeld. In samenwerking met Marcom en engineers worden marketing en communicatiemiddelen in concept uitgewerkt om ze vervolgens uit te werken.

Om innovatieve productontwikkelingen specifiek onder de aandacht te brengen worden toolkits en productverpakkingen op maat ontwikkelt. Het concept, de visualisatie en realisatie worden volledig door Tomas verzorgd.

Door middel van animatie en product visualisatie kan een proces of werking perfect worden uitgebeeld. In korte lijnen met engineers worden dergelijke projecten gerealiseerd, waarbij co-creatie een belangrijke rol speelt in het proces. Een werkvorm die aansluit op de visie van Tomas Concept + Creation.

Door productsamples dichter naar de eindgebruiker te brengen, biedt TE Connectivity een praktische manier om innovatieve producten direct te testen en te ervaren. De instore promotion kits worden door Tomas in concept uitgewerkt en in serie geproduceerd.

Het is mooi om terug te kijken op een relatie die meer dan 20 jaar stand houdt. Het mee kunnen bewegen met de ontwikkelingen van een een globale speler als TE Connectivity is uitdagend en ontzettend leuk.

Tomas Snels

Art Director, Tomas Concept + Creation

GLOBAL CAMPAGNE VISUALS

Connectiviteit is nadrukkelijk aanwezig in de ontwikkeling en toepassing van robotica en cobots. In de wereldwijde marcom activiteiten zet TE Connectivity deze gevisualiseerde thema’s in richting diverse doelgroepen en kanalen. Tomas Concept + Creation ontwikkelde het visuele concept en de realisatie van een reeks key visuals.

VIRTUAL REALITY PRODUCTION

TE Connectivity werkt constant aan innovatieve oplossingen binnen de productionele omgeving. Om de meest recente ontwikkelingen te delen, worden beursbezoekers door middel van een virtuele tour meegenomen in de slimme productie omgeving. Tomas Concept + Creation ontwikkelde en produceerde de BR-animatie en daarbij horende beurspresentatie.