Tomas Concept + Creation geeft vorm aan je merk, product of dienst. Jij weet wat je wilt bereiken. En Tomas bedenkt en maakt de vorm die daar het beste bij past. Tomas denkt vanuit het idee. Alles wat daar uit voort komt, kan worden gerealiseerd. Van 2d tot 3d, van stilstaand tot bewegend. Van muziek tot voice-over. Online of offline. Niets is onmogelijk.

Pragmatisch en effectief

We zetten onze klanten op scherp en vreten ons graag in in de materie. We luisteren goed, zijn geïnteresseerd in processen en historie, lezen aandachtig, vragen door en dagen uit. Concept en creatie gaan hand in hand. We houden van een effectieve, pragmatische aanpak. En bovenal: we doen het samen; maximale controle met minimale inspanning en nul zorgen. Dat zijn kenmerken die passen bij Tomas.

De diensten van Tomas

Tomas Concept + Creation levert alle communicatiediensten. In huis geproduceerd of samen binnen ons ijzersterke netwerk van professionele en toegewijde vakmensen. Onze relaties zijn enthousiast over: conceptontwikkeling, analytisch vermogen, kennis van diverse markten, volledige ondersteuning in communicatie, hoogwaardige visuele creativiteit en projectmanagement met start-up energie.

Wilde ideeën

We hebben wilde ideeën. We doen graag wat we leuk vinden. En we hebben het aanstekelijke enthousiasme om van een goed idee een sympathiek project te maken. Tomas maakt bijvoorbeeld de wonderschone van Gogh schoenen. We ontwikkelden een heuse van Gogh fiets met zonnebloem-dessin. En we bouwen non-stop aan nieuwe, zelfstandige concepten waar plezier, bevlogenheid en storytelling samenkomen.

INSPIRERENDE CROSSOVERS

Kruisbestuiving

Kruisbestuiving. Daar geloven we in. Kennis delen. Mensen en organisaties koppelen en elkaar inspireren. Dat levert de meest innovatieve plannen op. De meest verrassende en effectieve campagnes. En oneindig veel nieuw perspectief.

Dienstverlening

Wie succesvol wil communiceren moet groot denken, slim uitvoeren, en zorgvuldig onderhouden. Dat is belangrijker dan welke gevatte campagne of slimme slogan. Groter dan je gister was, met (waarschijnlijk) hetzelfde budget. Persoonlijker, relevanter, beter betrokken. We ondersteunen op elk niveau. Van beleid en strategie tot een beurspresentatie of een mooie folder. We kunnen deeltrajecten uitvoeren, op projecten werken, of hele delen van de communicatie uit handen nemen. We helpen graag, zijn flexibel en willen in elk stuk werk de beste zijn.

Ict en technische industrie

Een sector die notoir moeilijk aansluit bij het publiek dat het bedient. De onderwerpen zijn bijna altijd specialistisch, niche en complex. We kennen de thema’s, domeinen en expert-inhoud.

We verstaan de taal van de mensen die iets te melden hebben. En we zijn instaat dat verhaal op een aanstekelijke manier te vertellen – met behoud van diepgang. Een oprechte sector die we al meer dan twintig jaar kennen en waarbinnen we de integere, sympathieke ondernemers en organisaties begeleiden.

Cultuur en leisure

Waar je vandaan komt. Hoe je jezelf uitdrukt. Wat er ’in het land’ zit dat jou bepaalt. En hoe je die levensbepalende elementen op een prikkelende manier kunt beleven.

We werden verliefd op alle aspecten van deze branche. Naast dat het zinvol werk is, met mooie onderwerpen, is de markt zelf fris en altijd op zoek naar vernieuwd contact met een altijd veranderende doelgroep.

Dit is de sector van de verbinding. Een sector naar ons hart.

NIEUWS

Van Gogh Sunflower Tour

Van Gogh Sunflower Tour

Van Gogh Sunflower Tour Fiets langs 435 km zonnebloemen in BrabantFietsen door het landschap van VincentHet Brabantse landschap zoals Vincent dat zag is op de plekken waar hij leefde, woonde en werkte nog steeds zichtbaar. We zien de doorkijkjes, objecten en...

Netwerk Ecologische Monitoring (NEM)

Netwerk Ecologische Monitoring (NEM)

Netwerk Ecologische Monitoring Logo, website en visuele identiteitHet NEM (Netwerk Ecologische Monitoring) onderzoekt de natuur in Nederland structureel. Waar staan we? Wat leeft er allemaal in Nederland en hoe gaat het daarmee? Het NEM brengt de trends in kaart; van...

Hier is Vincent. Eén en al oor.

Hier is Vincent. Eén en al oor.

Hier is Vincent. Eén en al oor. Ga de dialoog aan met Vincent Van GoghVincent is wereldberoemd. Dat komt in de eerste plaats door zijn meesterlijk werk en hoe het tot de kijker ‘spreekt’. Het komt ook omdat Vincent zijn werk graag met een zo breed mogelijk publiek...

STRAVA

Fietsen werkt als een katalysator voor het ontwikkelen van ideeën en inspiratie. Je leert daarbij ook nog eens goed je directe omgeving kennen en ziet de natuur met de jaargetijden veranderen. En als je fietsmaatjes hebt, is het ook nog eens ontzettend gezellig en een mooie manier om te socializen.

Tomas deelt zijn passie op Strava met andere fietsers, en kijkt ook graag waar jij fietst. Klik en verbindt!