VisitBrabant

Reise + Camping 2020 in Essen

Van 26 februari tot en met 1 maart presenteerde VisitBrabant de mooiste locaties en wandel- en fietsroutes op de Reise + Camping 2020 in Essen. Op een blow up weergave van Brabant met fietsroute knooppunten werden de praktische ins en outs van de knooproutepunten toegelicht. In een zeer compleet magazine worden de mooiste locaties uitgelicht en praktische combi’s voor verblijf aangereikt. De Duitse gasten leren zo nog meer over Brabant, waar het ligt, wat er toe doen is en vooral wat de highlights zijn die een bezoek zeker de moeite waard maken.

GALLERY

DISCIPLINES

Tomas Concept + Creation verzorgt de art direction voor het Brabant Remembers programma. De campagne stijl is vastgelegd in een praktisch handboek voor intern en extern gebruik. De gekozen vormgeving wordt consistent campagne-breed toegepast.

De ontwikkeling en uitwerking van het boek met 75 persoonlijke levensveranderende verhalen is een omvangrijk project. Met een gedegen team op de inhoud, project managament aan klantzijde en een team op de uitwerking van het ruim 300 pagina’s tellend boekwerk.