Flow +

De wereld van de ondernemer

Op naar de volgende fase in het ondernemerschap

Flow+ helpt ondernemers en hun onderneming verder te komen dan ze zelf voor mogelijk houden. Met persoonlijke aandacht, kwaliteit en vertrouwen ondersteunt Flow+ de ondernemer in zijn groei en persoonlijke ontwikkeling. Flow+ begeleidt ondernemers bij het vinden, definiëren en uitvoeren van duurzaam beleid.

Geïnspireerd door mens en werk.
Gemotiveerd door succes en persoonlijke groei.

GALLERY

DISCIPLINES

Na een uitvoerige briefing en verschillende brainstorm sessies werkte Tomas Concept + Creation het basisconcept uit. Bestaande uit een naam idee, propositie, visual style en copy platform. Een nieuw opgerichtte onderneming kreeg een naam en gezicht!

Woorden vervliegen, wat geschreven is blijft. In een nieuw te vormen identiteit wordt in de basis bepaald welke Tone of Voice er gehanteerd mag worden naar buiten. Het copy platform dat we schreven, geeft een complete eerste indruk van basisteksten die worden toegepast in marketing en communicatie uitingen.

De look and feel van een organisatie bestaat niet alleen uit een logo en huisstijl items. Het omvat een compleet pakket van grafische elementen, illustraties, foto’s en dessins. Voor Flow+ werd het hele pakket vormgegeven.

COPY PLATFORM & VISUAL STYLE

Voor Flow+ werden de eerste basisteksten geschreven die van toepassing zijn in de prominente marketing en communicatiemiddelen. In het copy platform worden stijlvormen bepaald en krijgt de centrale boodschap vorm.

Conceptschets van key visual

Illustratieve uitwerking van key visual

SAMENWERKENDE PARTNERS