TE Connectivity

Solarlok Toolkit

Zien is geloven

TE Connectivity ontwikkeld als wereldwijde speler al meer dan 75 jaar hoogwaardige verbinding en sensor oplossingen voor verschillende toepassingen. Voor de Solar industrie is een vernuftige connector ontwikkeld die installateurs kwaliteit, gemak en snelheid biedt bij het plaatsen van de installaties. Om het product onder de aandacht van deze doelgroep te brengen werkt TE Connectivity onder andere met de Solarlok Toolkit. Het werkt effectief door het product zelf te zien en te kunnen testen; zien is geloven.

Praktisch en kwalitatief

Een praktische en kwalitatieve toolkit, voorzien van connectors, tools, brochure en factsheets om op een gemakkelijke manier kennis te maken met dit unieke product.

GALLERY

DISCIPLINES

Een vernuftig en slim doordacht product verdient een passende verpakking. Een verpakking die de producten op kwalitatieve wijze presenteert aan de gebruiker, en tevens voorzien kan worden van aanvullende informatiedragers. Tomas ontwierp een toolkit waarin productinformatie, factsheets, brochure, tools en samples in opgeborgen kunnen worden. 

Een ontwerp maken is één. Het moet ook realiseerbaar zijn. Tomas werkte de toolkit (technisch en illustratief) uit op basis van aangereikte informatie en zorgde voor de een kant-en-klaar product in een eerste batch voor wereldwijde levering.