Webdesign

De vormgeving van websites, tools of online functionaliteiten veranderen van dag tot dag. De trends volgens elkaar snel op. Niet verwonderlijk, gezien de vele gebruikers wereldwijd die steeds meer tijd online aanwezig zijn. De toename van social media platforms, snellere verbindingen en verbeterde devices zorgen voor nog meer ‘doorloopsnelheid’. In deze snelle en dynamische online wereld wordt vormgeving steeds relevanter. Mensen screenen sites en maken razendsnel een keuze. Vormgeving, kleur en content vormen naast de onderliggende technische fucntionaliteiten de pijlers van de applicatie. Een up-to-date uitstraling is erg belangrijk om de juiste snaar te raken.

Een goed webdesign bestaat uit de gebalanceerde mix van huisstijlvormgeving, de juiste online tools, actuele beeldtaal, aangevuld met de juiste inhoudelijkheid of boodschap.

Online vormgeving in lijn met de corporate identity

Om effectief te kunnen bouwen aan een campagne, branding of geïntegreerde communicatie is eenduidigheid in vorm, kleur, beeldtaal en boodschap een centraal aandachtspunt. Om bijvoorbeeld een optimale productbeleving neer te kunnen zetten, wil je dat op alle kanalen de uitstraling gelijk is, om zodoende aan een volledig en compleet productimago te kunnen werken. De online vormgeving kan daarbij andere grafische beeldelementen bevatten, maar moet daarbij gevoelsmatig één zijn met de overige conventionele uitingen.

tomas werkt graag aan geïntegreerde communicatie en streeft daarbij naar optimale eenduidigheid in middelen. online en offline. Website ontwikkeling, interface design, grafische beeldelementen in combinatie met actuele technische mogelijkheden zijn veel voorkomende projecten. Op basis van de wensen en eisen worden flowcharts ontwikkeld, design opgezet, sites gebouwd, cms’en ontwikkeld, content geschreven, beelden gemaakt en houting geregeld. Alles in één hand voor een optimale doorloop van het project.

1