SmartDocuments

Werk met SmartDocuments, dan werk je sneller, is de correspondentie eenduidiger én bespaart het kosten. De oplossing bestaat uit een uitgebreide suite van producten met modulen, plug-ins en koppelingen. De suite kan worden afgestemd op elke situatie. De gebruiksvriendelijkheid, schaalbaarheid en de uitgebreide toepassingsmogelijkheden van het pakket zijn de sleutel tot ons succes.

De jarenlange ervaring binnen de organisatie op outputmanagement zorgt ervoor dat SmartDocuments in binnen- en buitenland een zeer sterke naam heeft opgebouwd.

De sterke veranderingen in de markt op het gebied van documentenflow en digitalisering vereiste een vernieuwde en aangescherpte positionering van de organisatie. Er werd gekozen om de  grote naamsbekendheid van SmartDocuments als bedrijfsnaam te voeren. Dit in combinatie met een compleet vernieuwde huisstijl, pay off en bijhorende cross mediale middelen zorgen ervoor dat SmartDocuments de lijn van groei door kan zetten.

SmartDocuments is de softwareoplossing op het gebied van documentcreatie en richt zich op het optimaliseren van bedrijfscorrespondentie.

Website

Projecten

0