Services

De zakelijke dienstverlening zoals makelaars, assurantiekantoren, belastingadviseurs, communicatiebureau’s of schoonmaakbedrijven wordt geconfronteerd met een snel veranderende markt. Door transparantie, regelgeving en bijvoorbeeld de concurrentiepositie neemt innovatie een belangrijkere rol in in bijvoorbeeld merkdifferentiatie. Het marktsegment maakte de afgelopen jaren een sterke groei van startende ondernemers door; professionals met vaak jarenlange ervaring in hun vak die vanuit netwerkontwikkelingen vernieuwde productoplossingen aanbieden. Een dynamische omgeving waarin veel ondernemerschap aanwezig is.

De zakelijke dienstverlener verwacht nog meer professionaliteit en betrokkenheid van partners in business. Innovatie speelt een belangrijke rol, nieuwe mediatechnieken hebben immers veel invloed op de bestaande bedrijfsprocessen.

Zakelijke dienstverlening

Door een sterk veranderende markt zijn veel zakelijke dienstverleners op zoek naar nieuwe vormen om zichzelf te kunnen profileren. De communicatiekanalen zijn veelzijdiger; de hele wereld ‘kijkt mee’. Doelgroepen verwachten kwaliteit in inhoud en uitstraling. En dienstverleners geven er graag en met zorg aandacht aan. tomas werkt al jaren en de breedte voor de dienstverlenende markt en heeft daar dan ook zeer brede ervaring in. Van kleine (startende) tot grote organisaties. Het is leuk en uitdagend om een bijdrage te kunnen leveren in de ontwikkeling van communicatietrajecten en zo mee te groeien met de ontwikkeling van organisaties.

tomas concept & creation is up-to-date op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van creatieve communicatie en vormgeving maar werkt daarin vaak ook adviserend.

0