Partners

about tomas partners kopieU wilt werken met de beste mensen. Maar doet u dat ook? Nee. Geen enkel bureau bestaat namelijk enkel uit top-medewerkers. Dat kan niemand betalen. Dus krijgt u, naast prachtig werk óók creatieve en productionele middelmaat.

De kracht van het nieuwe werken

Netwerk > bureau

Grote bureau’s die alles in huis hebben zijn een beetje uit de tijd. De meest kundige, inspirerende en vakbekwame medewerkers werden het afgelopen decennium zelfstandig ondernemer. Samen ‘voelen’ we als een groot bureau omdat we alle middelen kunnen bedenken en uitvoeren en continuïteit verzekerd is. We zijn beter dan een ouderwets bureau omdat we dat altijd met de beste mensen doen. En omdat elk van die mensen werkt als ondernemer: dus heel dicht bij de klant, beschikbaar op elk uur van de dag en meer dan betrokken.

Tomas is een netwerkbureau. Gebouwd op een fundament van jarenlange ervaring. Met stevige kennis op concepting, marketing en design werken we in huis en met ons netwerkaan bijvoorbeeld een campagne, corporate identity of een website ontwikkelingstraject.

Alle specialismen ‘in huis’

Zo werkt tomas al jaren met verschillende online specialisten die custom made site technieken bouwen, geheel volgens de ideeën en vormgeving van de hand van tomas concept & creation. Maar ook op het gebied van copy (in diverse talen), fotografie, grafische automatisering of signing schakelen we inspirerende partners in.

De manier van werken maakt het mogelijk om een team te kunnen formeren dat specifiek voor een project van toepassing is. De lijnen zijn kort, de partners zijn betrokken, de planning is strak en de prijs is scherp. Een win-win situatie waarin iedereen zich prettig voelt. En tomas concept & creation voert de art direction, dus de geleverde kwaliteit is geborgd.

Team voor u

De werkwijze van tomas concept & creation maakt het mogelijk om voor nationale, internationale en grote of kleine organisaties te werken. Het team wordt afgestemd op de omvang van het project.

Ook benieuwd hoe en aan welke projecten tomas werkt. Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

WATT Collectief

WATT_logo_ZwartIn het WATT Collectief (Working Apart, Think Together) geeft Tomas een bredere invulling aan het samenwerken met experts in een hecht team. Neem een kijkje op de website van het WATT Collectief en laat je verrassen.

 

 

 

3