Movie & Animation

Naast klassieke manieren om het verhaal van uw bedrijf, dienst of visie te delen, hoort ‘bewegend beeld’ inmiddels in de categorie need-to-have. Uw klanten en relaties leren u het liefst kennen in behapbare brokken met een hoge informatiedichtheid. Goed toegepast kunt u heel complexe boodschappen op een vriendelijke, treffende manier overbrengen. Huidige video- en animatietechnieken maken het mogelijk om tegen redelijke tarieven hoog kwaliteit producten op te leveren.

Buiten dat we de techniek kennen, zijn we vooral bedreven in het vinden van de narratieve structuur, het verdichten van de informatie in een verhaal dat uw klanten en relaties graag bekijken, beluisteren en aan elkaar doorgeven.

Verhaal in optima forma.

Film en animatie

omas concept & creation werkt met specialisten op het gebied van video, animatie, scriptontwikkeling en regie. Producties worden gekoppeld en afgestemd op campagnes en komen tot stand na uitwerking van een idee, een storyboard en script. Naar wens componeren we de muziek op maat gecomponeerd en voegen voice-over stemmen in diverse talen toe.

0