ISProjects lanceert nieuwe website

De kwaliteit van de interface en de ervaring van de factuurverwerking specialist met uw specifieke ERP-pakket zijn dé kritische succesfactoren voor een snelle en probleemloze implementatie. Iedereen kent ze wel, de IT-projecten die 2x langer duren dan afgesproken en 3x duurder werden. Helaas komt dit ook in de wereld van de elektronische factuurverwerking voor. Opportunistische leveranciers en klanten die er op vertrouwen dat het goed komt. Dan blijkt het ERP pakket toch ingewikkelder te zijn dan verwacht en begint de ellende. De planning wordt niet gehaald, keer op keer wordt het budget bijgesteld en tot overmaat van ramp kunnen uw mensen op de administratie hun kostbare tijd besteden aan het testen en oplossen van basale fouten in de interface.

Om dit te voorkomen heeft ISProjects gekozen om zich te focussen op en te investeren in specifieke ERP-pakketten. Door het bouwen van hoogwaardige en robuuste standaard interfaces zijn onze oplossingen eenvoudiger te implementeren. Omdat de interfaces als een software module tegen een vaste prijs geleverd worden zijn er geen verassingen met noch de prijs noch de geleverde functionaliteit. Op basis van het onderhoudscontract heeft U recht op nieuwe versies van de interfaces indien u overgaat naar een nieuwe versie van uw ERP-pakket. Dus ook achteraf geen verrassingen.

De geheel vernieuwde website geeft een completer overzicht van de producten en diensten van ISProjects en is afgestemd op de actuele wensen en eisen van de gebruiker.

www.isprojects.nl

1

Share This Post