ICT

Met het vergroten van datacapaciteit in werk en opslag, neemt de ontwikkeling van de ‘Internet of Things’ toe. Apparaten die verbonden zijn aan het netwerk zorgen voor extra gebruikersgemak, efficiency of energiebesparing. Door de toenemende gewenning aan kwalitatieve content (beeld, geluid) neemt ook de behoefte aan grotere en zwaardere content toe. Cloudcomputing en dataopslag neemt toe, waardoor de ontwikkelingen in brede keten door blijven zetten.

Het gaat razendsnel in de wereld van de informatie- en communicatietechnologie (ICT of IT). Veranderingen in netwerkoplossingen maken de mogelijkheden content te consumeren diverser. De behoefte aan ‘online oxygen’, non-stop aangesloten op informatie en relevant nieuws, neemt ook toe. Dat zorgt dan weer voor meer vraag, wat weer zorgt voor meer capaciteit en snelheid enzovoorts. De markt maakt snel grote stappen.

Van alle markten

Organisaties die actief zijn in ICT (of IT) zijn zich bewust van de relevantie om onderscheidend te zijn in hun identiteit, producten of diensten. Juist hierin levert tomas concept & creation de inspirerende ondersteuning. Dat kan beginnen met de (her-)ontwikkeling van een corporate identity of de lancering van een nieuwe website.

Maar ook de interne communicatie kan een campagne nodig hebben, of er is een interface design nodig voor specifieke applicaties. tomas biedt ondersteuning in de breedte. Van signing, advertenties tot aan banners of websites.

0