Boozt24 online

Boozt24 online

Als ondernemers gelooft Boozt24 dat het financieringspotentieel van een bedrijf bepaald moet worden door haar gezondheid van vandaag en haar potentieel van morgen. Daarom verstrekt Boozt24 een faciliteit vergelijkbaar met een bancair zakelijk krediet aan bedrijven in de B2B-markt op basis van hun uitstaande facturen. Hoe waardevoller die debiteurenportefeuille, des te hoger het bedrag dat zij kunnen financieren. Voorwaarts financieren noemt Boozt24 dat.

Boozt24: de nieuwe naam van Trefi Finance

De afgelopen jaren werkte tomas concept & creation aan communicatie voor Trefi Finance. De groei van de organisatie gedurende de afgelopen jaren vereiste een aanscherping in naam, positionering en communicatie. In samenwerking en in opdracht van Trefi Finance werkte tomas op basis van aangereikte informatie aan een nieuwe corporate style die doorvertaald wordt naar website en andere middelen.

Motivatie voor de naamverandering

Judith Verloop, CEO bij Boozt24, vertelt:

“We merkten steeds vaker dat onze klanten ons gingen verwarren met het onderliggende platform, terwijl het platform een tool is die wij gebruiken, maar die ook open staat voor andere financiers. Het waren twee los opererende entiteiten, maar dat was onduidelijk. Daarom hebben we die twee nu ook qua naam helemaal losgetrokken en gaan we verder onder een nieuwe naam, Boozt24. Boozt24 maakt dankbaar gebruik van het beproefde Trefi-platform, zoals andere financiers dat ook kunnen doen.”

www.boozt24.nl

0

Share This Post