Amandelbloesem Vlinderstrik

Wandel extra chique in Vincent’s voetsporen met deze Amandelbloesem Vlinderstrik. Je bent in goed gezelschap: ongeveer een jaar voordat Vincent het beroemde blauw getinte schilderij maakte, portretteerde hij zijn broer Theo (1887) met een hemelsblauwe strik.

Het schilderij ‘Amandelbloesem’ vormt het motief op de schoenen, Voor Van Gogh symboliseerde dit beeld nieuw leven en hoop. Vincent beschouwde het als zijn beste werk (februari 1890) uit zijn periode in het Zuid-Franse Saint-Rémy-de-Provence. Net als de schoenen is het gemaakt met kalmte en aandacht voor details.

Een vlinderstrik met karakter

Je krijgt Vincent’s meesterwerk De Amandelbloesem, verwerkt op een strik van honderd procent zijde. De strik is gemakkelijk om te doen dankzij de verstelbare band.De strik is exclusief verkrijgbaar via de site van ‘Van Gogh Shoes‘. Na bestellen ontvang je de strik in een fraaie verpakking, met een transparante deksel en een banderol.

Vincent van Gogh erfgoed

Vincent van Gogh was geboren in 1853 in Zundert, Noord-Brabant. Hij leefde en werkte hier voor het grootste deel van zijn leven. Hier ontstond ook zijn liefde voor de natuur en ontwikkelde hij zijn talent in tekenen en schilderen. Loop in de voetsporen van Vincent door het Brabantse land. Daar waar hij opgroeide in zijn kinderjaren, waar hij zijn inspiratie vond en waar zijn eerste grote meesterwerk in 1885 tot stand kwam in Nuenen, De aardappeleters.

Bij het bestellen van de vlinderstrik draagt u bij aan het behoud van het Vincent van Gogh erfgoed in Brabant. Voor meer informatie kijk ook op Van Gogh Brabant.

 

 

2

Share This Post