Industry

De Nederlandse industrie is divers. Veel ondernemingen profileren zich als specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van consumentgerichte producten, voedingsmiddelen, maak- of procesindustrie of chemie. Nederland heeft een gunstig vestigingsklimaat voor buitenlandse bedrijven en trekt grote organisaties aan. Daardoor ontstaan er op verschillende locaties in Nederland steeds meer clusters van organisaties met soortgelijke competenties in bijvoorbeeld ruimtevaart, de farmaceutische industrie of technologie.

In Nederland behoort de industrie tot de grootste sectoren voor werkgelegenheid en omzet en is kapitaalintensief en exportgericht. Een dynamische sector met enorm veel innovatiekracht.

Industriële communicatie

De provincie Noord-Brabant is één van de sterke peilers in de Nederlandse groei van de economie. De regionale aantrekkingskracht van Noord-Brabant voor nationale en internationale bedrijven is sterk. Veel internationale bedrijven gebruiken Nederland als springplank naar de Europese markt. Met onder andere de ontwikkeling van de High Tech Campus in Eindhoven profileert de provincie zich als één van de slimste regio’s wereldwijd. tomas concept & creation voelt zich hierin thuis en werkt voor nationale- en internationale organisaties in de industrie. Met de opgedane kennis in de diverse soorten branches, het jargon, de productieprocessen en kennis van organisatiestructuren geven we communicatietrajecten pakkend vorm.

0